Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MUTEYOU

26. 7. 2008 20:07
Chlapče, uzraj,

nemudruj a hlavně probůh neanalyzuj, protože Ti to nejde. Omlouvá Tě věk, ale větší blbost jsem už dlouho nečetl, než Tvůj příspěvek. Odkázat Simpsonovi za desátou večerní??? To spíš AZ Kvíz, ale..ale to ne, s tím jsi spokojenej. (Y)

0 0
možnosti

franta_straka_unban

16. 4. 2008 13:46
simpsonovi

sou jen takova nafouknuta bublina v kazdym dile se najdou dve tri inteligentni hlasky kterym se zasmeju jinak nic moc:-Pmyslim ze ani nestoji za nejaky vaznejsi komentar:-)

0 0
možnosti

akki

3. 4. 2008 14:38
Zbytečný příspěvek

Podobný "rozbor "bych čekala od dítěte pubertálního věku nebo naopak od zastydlého člena televizní rady! Rv

0 0
možnosti

milosfm

2. 4. 2008 17:30
ach jo Adamku, co nemas asi moc v 25ti co napraci...

???nebyl jsem schopny docist tech milion radku do konce. Sry, ale je to nuda :-P. Kazdy dil Simpsonu jsem videl nekolikrat i se svym 10ti letym brachou. Nikdy si ze serialu nevzal to, co Maggie z Itchyho a Scratchyho. Zato serialovym vtipum se smeje dosti casto. At nenudim jak ty, nahradim zbytek komentare... 

0 0
možnosti

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

2. 4. 2008 17:45
Re: ach jo Adamku, co nemas asi moc v 25ti co napraci...

Mam co na praci (a proto jsem nevidel kazdy dil nekolikrat), ale rozhodl jsem se do tohoto temata trochu casu investovat. Nekdo se z gauce diva na novu (jako Homer), a nekdo treba chvilku investuje do hledani spolecenskych meritek a nazoru...

0 0
možnosti

chytrejkluk

2. 4. 2008 17:19
hm..

" Ještě,  že se toho nedožil Bůh !! "   Homer J. Simpson

0 0
možnosti

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

2. 4. 2008 17:06
*****Shrnutí dosavadní diskuze***********

Protože se tu objevilo dost příspěvků (80, vč. mých odpovědí), dovolím si z nich něco vyvodit:

Překvapilo mě, že drtivá většina čtenářů se Simpsonových zastává, že jsou vhodní i pro děti.

Běžně potkávám i mnoho zásadních odpůrců Simpsonových, a proto mě překvapilo, že se tady skoro neprojevili (až na jednoho jediného).

S tím článkem jsem šel do velkého rizika - odpůrce může podráždit, že vyzdvihuji jeho kvality, a příznivce, že ho považuji za nevhodný pro děti. Takže jsem čekal tlak ze dvou stran - od odpůrců i od příznivců. Ale nic takového se nekoná. Veškerý tlak vede jen od příznivců, kteří Simpsonovy hájí. Druhý tábor se neprojevil. (A objevilo se několik málo souhlasných hlasů, že jde fakt o seriál pro dospělé).

Takže buď jsem odpůrce Simpsonových přesvědčil, že Simpsonovi mají svá pozitiva, a tak odpůrci Simpsonových v diskuzi neoponují, nebo odpůrci nejsou tak aktivními uživateli internetu, a proto jich sem moc nedorazilo. Nevím, který ten důvod převládá.

0 0
možnosti

ppelc

2. 4. 2008 16:14
Na simpsny

jsem cucel uz jako dite a povazoval jsem to za absolutne nejlepsi vec, co byla v tv k videni. Neprijdu si nejak poznamenany,naopak simpsni maj takovy moralni naboj, ze si prijdu jimi velmi obohaceny!!!.

0 0
možnosti

vasekpasek

2. 4. 2008 15:29
Heh

Ten Snickers měl být Smithers?

0 0
možnosti

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

2. 4. 2008 16:00
Re: Heh

Ano, spletl jsem to. Vyreseno v diskuzi nize, pouzijte "ctrl+F".

0 0
možnosti

wostrey

2. 4. 2008 14:42
solidni blabol.

p. Adamek by si priste mel projit par vedeckych praci. pokud by to totiz udelal, zjistil by, ze nejvetsi svetove kapacity v oboru behaviaoralnich ved stale nejsou schopny urcit, zda nasili v televisi (pocitacovych hrach, komixech apod.) maji nejaky vliv na vyvoj deti ci ne.[>-]

PS: jak se stavite k tomu, ze deti mohou od 15 soulozit, ale prnografii smi sledovat az od 18?

0 0
možnosti

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

2. 4. 2008 15:12
Re: solidni blabol.

Podobne, jako podle pana prezidenta nejsou prokazany skodlive nasledky vypousteni emisi do ovzdusi.... (vim, v uz tak huste diskuzi neni rozumne otevirat dalsi kontroverzni tema, ale lepsi priklad me nenapadl).

Dokud tedy vedci neprinesou jasne stanovisko, tak ja za sebe predpokladam, ze nasili v mediich vliv na vyvoj ditete ma.

ad PS prijde mi to byt pomerne nelogicke (ale i nedulezite - protoze si stejne kazdy stahne nebo prepali co chce...). Tim jsem vas mozna prekvapil, kdyz tady jinak pusobim tak konzervativne a opatrne - ale proste mam oproti US otocena meritka.

Zjednodusene receno - v US plati, ze strileni (i skutecne na ulicich) je OK, ale nedostatecne odena zpevacka je neprekonatelny problem. Tak ja to oproti nim vidim obracene.

Erotika je prirozena soucast zivota (byt pristup k ni samozrejme musi byt omezen dolni vekovou hranici - ale u neceho by asi tech 15 mohlo stacit), zatimco nasili by podle me soucasti zivota idealne byt nemelo.

0 0
možnosti

Zoro.Vomáčka

2. 4. 2008 13:44
Tímto se dobrovolně vydávám na pospas lynčování

Jakmile náhodně kliknu na tyto figurky, otřepu se po celém těle a během 3 sekund zdrhám pryč, jen pryč klikem na satelit...Pro většinu asi nepochopitlné... tak jako pro mně nepochopitelná ta většina. Budíž, s tím holt nic neuděláme.

0 0
možnosti

Todd Bertuzzi - vrah cenzorů

2. 4. 2008 14:13
Re: Tímto se dobrovolně vydávám na pospas lynčování

Jak bylo již řečeno. Ne každý má IQ natolik vysoké , aby hlášky a narážky v Simsonových pochopil. Navíc se týkají často amerických reálií , což člověk , který v denním tisku čte jen články o tom komu vykoukla bradavka pochopí jen stěží. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Martin Adámek, Náchod

Programátor, učitel, cestovatel